• Fase 1
  • Fase 2
  • Fase 3
  • Fase 4

Je hebt tot 27 oktober 2016 de tijd om je kandidaat stellen voor de Pensioenraad. Dit doe je door het formulier dat je gekregen hebt via de post terug te sturen naar de Verkiezingscommissie. 

portretfoto

Ton van der Linden, Benelux
Voorzitter Pensioenfonds

"Als voorzitter van Pensioenfonds Protector, Financieel Directeur van ExxonMobil Benelux ben ik blij te vermelden dat we er alles aan doen om de bestaande governance en medezeggenschap structuur van Protector zo goed mogelijk voort te zetten binnen het nieuwe crossborder pensioenfonds. We hechten veel waarde aan de evenwichtig verdeelde medezeggenschap onder alle betrokken partijen. De verkiezingen zijn daarom een belangrijk onderdeel van het proces naar een nieuw fonds. Wil je de komende jaren meebeslissen over de onderwerpen die directe betrekking hebben op de uitvoering van jouw pensioenregeling? Stel je dan nu kandidaat. Je hebt tot 27 oktober 2016 de tijd om het aanmeldformulier terug te sturen naar de Verkiezingscommissie.

Vervolgens kan er vanaf 20 november tot en met 9 december gestemd worden. Het zijn belangrijke verkiezingen, via de pensioenraad kun je invloed uitoefenen op het beleid van het crossborder pensioenfonds. Het pensioenlandschap verandert en de overgang naar een gezamenlijk pensioenfonds vragen om een kritische blik op het beleid. De pensioenraad levert een waardevolle bijdrage. Gebruik daarom zeker je stemrecht!"

Ton van der Linden