De termijn voor kandidaatstelling voor de Pensioenraad is voorbij.

Er hebben zich voor de vertegenwoordiging van de actieven zes werknemers kandidaat gesteld. Voor de vertegenwoordiging van de gepensioneerden hebben zich drie gepensioneerden kandidaat gesteld. Dit betekent dat er voor zowel de actieven als de gepensioneerden verkiezingen zullen zijn.

Begin april ontvang je van ons een mail met daarin een link naar de stempagina en een unieke code om éénmalig en anoniem je stem(men) uit te brengen. De actieven ontvangen een link om op de actieve kandidaten te stemmen, de gepensioneerden ontvangen een link om op de gepensioneerden te stemmen. Mocht je als gepensioneerde geen mailadres aan ons hebben doorgegeven dan zal je een brief van ons ontvangen met de link, de QR code en een unieke code om éénmalig te kunnen stemmen.

Aangezien we voor zowel de actieven als de gepensioneerden twee leden zoeken, kan je minimaal één stem en maximaal twee stemmen uitbrengen.

Je kunt je stem uitbrengen van 4 april t/m 24 april. Daarna zullen de stemmen geteld worden en zal de verkiezingsuitslag bekend worden gemaakt op deze website.

Dit zijn de kandidaten!

 

Kandidaten namens de actieven:

 

Frank van Dommele

Vincent Brouérius van Nidek

Stephan van Duijvenbode

Leo van Elzelingen

Swen Meijer

Edwin Veer

 

 

 

Kandidaten namens de gepensioneerden:

Liesanne de Rijke

Peter de Jong

Sjoerd de Vries